Τελευταία νέα

Α.Π.Ο. ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Πλήθος κόσμου τίμησαν τα «90 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου»

Mε τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση-αφιέρωμα για τα «90 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου Α.Π.Ο. ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ» που έλαβε χώρα στον φιλόξενο Αμπελουργικό Συνεταιρισμό Παιανίας τον οποίο πρόθυμα και ευγενικά παραχώρησε ο Πρόεδρος Δημήτρης Δάβαρης και το Διοικητικό του Συμβούλιο.

Σε ένα μεγάλο γλέντι που διοργάνωσε ο Δήμος Παιανίας στο πλαίσιο της ανάδειξης και προβολής της τοπικής παράδοσης και διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, εξελίχτηκε η εκδήλωση για τα «90 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου Α.Π.Ο. ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ». Εννιακόσια άτομα απόλαυσαν την αφιερωματική εκδήλωση και διασκέδασαν με τηνψυχή τους.

Ο  Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Παιανίας, Παναγιώτης Σιδέρης αλλά και το μέλος του ΔΣ του Παμπαιανικού, Άγγελος Πολύδωρος απήυθυναν χαιρετισμό.

«Το αθλητικό σωματείο ¨Α.Π.Ο. ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ¨ είναι το πιο Ιστορικό  Σωματείο της Πόλης μας με έτος ίδρυσης το 1928, έχει γράψει τη δική του ιστορία όλες αυτές τις δεκαετίες, κατακτώντας τρόπαια και πολλές σημαντικές διακρίσεις, προβάλλοντας παράλληλα μέσα από την άρτια  οργάνωση  των πολυπληθών τμημάτων υποδομής του & ιδιαίτερα των ακαδημιών του, πρότυπα βίου και αθλητικής συμπεριφοράς καλλιεργώντας το Εύ Αγωνίζεσθαι, τα Ολυμπιακά ιδεώδη, που συνιστούν  εχέγγυο για  ένα μέλλον με οράματα, ευγενή  ιδανικά, πολιτιστικές αξίες, ιδιαιτέρως επιθυμητά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Αυτή την λαμπρή παράδοση και ιστορική  παρακαθήκη του Συλλόγου έχουμε χρέος και οφείλουμε να παραδώσουμε στην νέα γενιά αλλά και στις μελλοντικές που θα ακολουθήσουν. Και θα θέλαμε να φωνάξουμε δυνατά στα νέα παιδιά του Συλλόγου που μας συγκινούν με την παρουσία σήμερα εδώ,  ότι εσείς αποτελείται το παρών και το μέλλον του Παμπαιανικού, είστε και εσείς μέρος της σύγχρονης Ιστορίας του.

Είναι υποχρέωσή  μας ως Δημοτική Αρχή να αγκαλιάσουμε την προσπάθεια του ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΥ αλλά και όλων των Συλλόγων της πόλης μας και να μοιραστούμε μαζι τους το όραμα της εξέλιξης της κοινωνίας μας», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Π.Α.Ο.ΔΗ.Π, Παναγιώτης Σιδέρης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παιανίας Σπύρος Στάμου, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Πρίφτης και Σταύρος Θανάσης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Δάβαρης, Ματίνα Κατρακάζα, Μιχάλης Συκαράς, οι επικεφαλείς των συνδυασμών της μειοψηφίας Ισίδωρος Μάδης και Κώστας Μπουλμέτης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας Ευτυχία Κρεμυδά  και Κώστας Ντούλας, ο Σταύρος Δάβαρης, η Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Παιανίας Ελένη Δάβαρη, οι Τοπικοί Κοινοτικοί Σύμβουλοι Ευθύμης Βάρφης, Νίκος Ελευθεριάδης, Γιάννης Σπαής, από την Τοπική Κοινότητα Γλυκών Νερών η Αντιπρόεδρος Μαρία Γρηγορίου, ο πρώην Δήμαρχος Παιανίας Δημήτρης Δάβαρης καθώς επίσης Πρόεδροι και διοικητικοί σύμβουλοι Αθλητικών, Πολιτιστικών  Συλλόγων και Φορέων. Επιπλέον, πληθώρα παλαίμαχων  ποδοσφαιριστών αλλά και πρώην Πρόεδροι του Συλλόγου.