Τελευταία νέα

«Χρυσή» εις διπλούν η Δήμητρα Κοροκίδα

Το Σαββάτο 7/7/2018 πραγματοποιήθηκε το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης Para Badminton ( για  Άτομα  με Αναπηρία ) που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου της ακριτικής πόλης της Κομοτηνής.
Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ( Ε.Α.Ο.Α.-ΑμεΑ ) τον ΔΉΜΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ και την συνεργασία των τοπικών αθλητικών Σωματείων ΑμεΑ » ΗΡΟΔΙΚΟ » το Σύλλογο ΑμεΑ » ΠΕΡΠΑΤΩ «.
Ο απολογισμός για το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Badminton ( Αντιπτέριση για Άτομα με Αναπηρία ) ήταν άκρος επιτυχημένος τόσο από πλευράς διοργάνωσης όσο και απο πλευράς πλούσιας αγωνιστικής εμπειρίας καθώς υπήρχε η δυνατότητα να αγωνιστούν διαφορετικοί αθλητές/τριες πολύ καλού επιπέδου.
Στο εν λόγο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης για Άτομα με Αναπηρία έλαβε μέρος και ένα δικό μας παιδί της τοπικής κοινωνίας των Γλυκών Νερών του Δήμου Παιανίας.Μια έντονη προσωπικότητα με ΗΘΟΣ και μεγάλο παλμαρέ στούς αγωνιστικούς χώρους τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων της πατρίδας μας,δεν είναι άλλη απο την ΠΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΡΟΚΙΔΑ.
Η οποία κατέκτησε στο αγώνισμα του Απλού Γυναικών όσο και στο αγώνισμα του Διπλού Μικτού 2 Χρυσά Μετάλλια.
Μιλώντας στον τοπικό τηλεοπτικό Σταθμό του Νομού Ροδόπης μετά το πέρας των αγώνων είπε: «Χάρηκα

ιδιαίτερα διότι γνώρισα ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για την ανάπτυξη του αθλήματος και τα μηνύματα που έλαβα για τις προοπτικές της Αντιπτέρισης για Άτομα με Αναπηρία  στην χώρα μας είναι αισιόδοξα. Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Ε.Α.Ο.Α..Μ – ΑμεΑ και τον Α.Σ.ΑμεΑ » ΗΡΟΔΙΚΟ » για την άρτια διοργάνωση και τον Σύλλογο Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Νομού Ροδόπης » ΠΕΡΠΑΤΩ « για την φιλοξενία καθώς και τον υπεύθυνο Προπονητή της ΚΑΤΣΙΦΑ ΒΑΣΊΛΕΙΟ».