Τελευταία νέα

Αίτηση συμμετοχής στην πολιτιστική δράση για ενήλικες «Σηκώστε την Αυλαία»

Ο Πολιτιστικός – Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Παιανίας σας καλεί να λάβετε μέρος στη νέα του πολιτιστική δράση για ενήλικες »Σηκώστε την Αυλαία». Θα συγκροτηθεί θεατρική ομάδα με στόχο την επαφή με την τέχνη του θεάτρου χρησιμοποιώντας, μεταξύ άλλων, διαδραστικές ασκήσεις, αυτοσχεδιασμού, θεατρικά κείμενα, ασκήσεις ορθοφωνίας, ρυθμού και τεχνικής υποκριτικής. Οι συμμετέχοντες μέσα από τη δράση θα έρθουν σε επαφή με τα συναισθήματά τους, θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους, θα ξεφύγουν από την πίεση της καθημερινότητας και θα ταξιδέψουν στον κόσμο της φαντασίας, της καλλιτεχνικής δημιουργίας και της ομαδικότητας.

Ευπρόσδεκτοι είναι ενήλικες κάθε ηλικίας με ή χωρίς ανάλογη εμπειρία. Εγγραφείτε άμεσα λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Τα μαθήματα ξεκινούν την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 στις 10:00 πμ. και θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 10:00 – 12:00  & Tετάρτη 17:00 – 19:00 στην Αίθουσα Συνιδιοκτησίας Παιανίας (Σπ.Αγγελή 14). Η δράση παρέχεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους δημότες και πραγματοποιείται με φορέα υλοποίησης τον Πολιτιστικό – Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου.

Με εκτίμηση,
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Δήμου Παιανίας,
Παναγιώτης Σιδέρης