Τελευταία νέα

Φεστιβάλ Τεχνών

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ » Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ »

 

Ο Πολιτιστικός – Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Παιανίας θα πραγματοποιήσει το Πρώτο Φεστιβάλ Τεχνών Δήμου Παιανίας 2019 στο πλαίσιο της καλλιέργειας της καλλιτεχνικής αγωγής και δημιουργικότητας.

Ο Πολιτιστικός – Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Παιανίας καλεί τους δημότες του να εκφραστούν μέσα από όποια μορφή τέχνης επιθυμούν και με έμπνευση την Αρχαία Ελλάδα να ξεδιπλώσουν τα καλλιτεχνικά τους ενδιαφέροντα στα πλαίσια του Πρώτου Φεστιβάλ Τεχνών του Δήμου Παιανίας.

Στόχος του Δήμου είναι η ανάδειξη των καλλιτεχνικών δεξιοτήτων των συμπολιτών μας οποιασδήποτε ηλικίας, η προβολή του πολιτιστικού έργου τους και η ψυχαγωγική απόλαυση όλων. Εκκινώντας από την θεματική του Φεστιβάλ οι δημιουργοί θα γνωρίσουν καλύτερα την ιστορία της αρχαίας Ελλάδας και θα ανακαλύψουν ενδιαφέροντα πράγματα γύρω από τον αρχαίο πολιτισμό μας. Η Παιανία άλλωστε είναι τόπος καταγωγής του Έλληνα πολιτικού και ρήτορα Δημοσθένη, ο οποίος αποτέλεσε σημαντική έκφραση της αθηναϊκής πνευματικής ικανότητας. Ας εμπνευστούμε λοιπόν, από τον πολιτισμό μας κι ας δώσουμε μια ευκαιρία για περαιτέρω εξέλιξη αυτού μέσα από τις καλλιτεχνικές προσπάθειες μαθητών, εφήβων, φοιτητών και ενηλίκων.

Περισσότερες πληροφορίες και κατευθύνσεις στο τηλέφωνο της θεατρολόγου του Δήμου μας Ευαγγελία Ζάιου κιν.6972072494 και στο mail zaiou.euaggelia@gmail.com

Δήλωση ενδιαφέροντος εως 30 Απριλίου 2019

Με εκτίμηση,

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Δήμου Παιανίας,

Παναγιώτης Σιδέρης