Τελευταία νέα

Βραδιές θερινού Cinema στον Δήμο Παιανίας,από τις 19 Ιουλίου έως και τις 8 Σεπτεμβρίου.

Ξεκινούν στον Δήμο Παιανίας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι βραδιές θερινού Cinema. Από τις 19 Ιουλίου έως και τις 8 Σεπτεμβρίου τα προαύλια των 1ου Δημοτικού Σχολείου Γλυκών Νερών, 2ου Γυμνασίου Γλυκών Νερών και 1ου & 2ου Γυμνασίου Παιανίας μετατρέπονται σε χώρους πολιτισμού.
«Αν κάτι κάνει το καλοκαίρι να ξεχωρίζει είναι η ξεγνοιασιά που υπό φυσιολογικές συνθήκες το χαρακτηρίζει. Η πανδημία όμως έχει ανατρέψει αυτό το δικαίωμα όλων μας, σε μερικές στιγμές χαλαρότητας και ευχαρίστησης παρέα με αγαπημένους. Ο Δήμος Παιανίας σε μια προσπάθεια να δώσει διέξοδο σε δημότες και κατοίκους, διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το δικό του θερινό σινεμά με επιλεγμένες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου. Από τις 19 Ιουλίου μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου 2021 αξιοποιούμε τα σχολικά προαύλια και τα μετατρέπουμε σε χώρους πολιτισμού με ελεύθερη είσοδο, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας. Δραπετεύουμε για λίγο από την πραγματικότητα, κάνουμε βουτιά στη μυθοπλασία και δημιουργούμε ευχάριστες αναμνήσεις» σημειώνει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.
«Καλοκαιρινό δειλινό, ένα απαλό αεράκι να διώχνει την κάψα της μέρας και μπροστά σε μια οθόνη ξεκινάμε ταξίδι με το νου. Έρωτες, φιλίες, πάθη ζωντανεύουν και μας παρασύρουν. Με οδηγούς μεταξύ άλλων τον… δικό μας Τομ Χανκς, την μοναδική Μέριλ Στριπ και την πολύχρωμη πραγματικότητα της Disney. Από την Κοπεγχάγη στην Τύνιδα και από την Γαλλία στην Αργεντινή. Το θερινό σινεμά επιστρέφει στα σχολικά προαύλια του Δήμου Παιανίας με ελεύθερη είσοδο. Σας περιμένουμε» αναφέρει από την πλευρά της η πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΠ Κωνσταντίνα Βλάχου.
Η είσοδος είναι δωρεάν για όλες τι προβολές, λόγω όμως του περιορισμένου αριθμού συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στις προβολές θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊού ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Βραδιές θερινού Cinema – Αναλυτικά το πρόγραμμα για όλες τις προβολές.