Τελευταία νέα

Επιπλέον 1.000 δέντρα στην παλαιά χωματερή – Ξεκινά μεγάλο πρόγραμμα δενδροφύτευσης.

«Δύο χρόνια μετά ξαναβρεθήκαμε στην παλιά χωματερή του Δήμου Παιανίας με τον ΣΠΑΥ και τη συμβολή της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του δήμου μας και του εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας. Συμπαραστάτης της προσπάθειάς μας το Κολλέγιο Αθηνών. Ευχαριστώ από την καρδιά μου την διοίκηση του, τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά με την αρωγή των οποίων δημιουργούμε ένα άλσος σημείο αναφοράς και τόπο προορισμού για τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου» δήλωσε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

«Συνεχίζουμε για την δημιουργία ενός νέου τόπου πρασίνου σε ένα σημείο το οποίο κατά το παρελθόν ήταν ντροπή για τον Δήμο Παιανίας. Η αποκατάσταση της παλιάς χωματερής άνοιξε το δρόμο για έναν χώρο χαράς τον οποίο θα ολοκληρώσουμε και θα προστατεύσουμε για να παραδοθεί στην κοινωνία. Προς αυτή την κατεύθυνση προχωράμε σε συνεργασία με την ΜΚΟ We4all σε ευρύ πρόγραμμα δενδροφύτευσης το οποίο θα περιλαμβάνει 10.000 περίπου δενδρύλια» σημείωσε από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Σαμωνάς – Ξύκης.

Στη δενδροφύτευση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος, Σταύρος Θανάσης, ο πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας & Παιδείας, Κώστας Χουλιάρας και εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Πολιτικής Προστασίας και Εθελοντισμού, Μίλτος Αντωνίου.