Τελευταία νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ Συναυλία – Αφιέρωμα στον συνθέτη Δήμο Μούτση

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ   Συναυλία – Αφιέρωμα στον συνθέτη Δήμο Μούτση

Μέσα σε ατμόσφαιρα ιδιαίτερης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η μουσική βραδιά προς τιμήν του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Δήμου Μούτση, την περασμένη Κυριακή 19/11 στο θέατρο των Εκπαιδευτηρίων «Πλάτων», στο Φούρεσι Γλυκών Νερών.

Κατά τη διάρκεια του δίωρου προγράμματος, το εξαιρετικό συγκρότημα έντεχνης μουσικής «ΕΜΜΕΛΟΝ» υπό την διεύθυνση του μαέστρου Λευτέρη Μαυρομάτη ερμήνευσε, μαζί με τους καλλιτέχνες- τραγουδιστές, τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές επιτυχίες του συνθέτη.
Την συναυλία πλαισίωσε μοναδικά η θαυμάσια μεικτή χορωδία του Συνδέσμου Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Στάμου, η Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Αγγέλικα Στουραΐτου, ο Αντιδήμαρχος κ. Σταύρος Θανάσης, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ματίνα Κατρακάζα, η Κοινοτική Σύμβουλος κ. Μαρία Γρηγορίου, καθώς επίσης και πλήθος κόσμου που τίμησε αυτή την πολιτιστική διοργάνωση με την πιο θερμή υποδοχή.

Η μουσική βραδιά πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό – Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Παιανίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Φθινόπωρο» από αναβολή της καθορισμένης αρχικής της ημερομηνίας (μήνα Οκτωβρίου) λόγω βροχής.