Τελευταία νέα

Σκιάδεια 2018: «Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή»

Άνοιξαν οι εγγραφές για τις δηλώσεις συμμετοχής του ιστορικού αγώνα δρόμου πόλης «Σκιάδεια 2018» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Απριλίου 2018. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν βρουν τις αιτήσεις στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης www.skiadia.gr

Αναφορικά με τις διαδρομές έχουμε:

10 km ΣΚΙΑΔΕΙΑ 2018: Για το 2018 η Οργανωτική επιτροπή του αγώνα και ο ΠΑΟΔΗΠ διατήρησαν την διαδρομή του 2017, με μικρές διορθώσεις που θα διευκολύνουν τους δρομείς. Η διαδρομή συνδέει τις 2 Δημοτικές Ενότητες, είναι ομαλή και γρήγορη και έχει ως σκοπό να ευχαριστήσει τους εκατοντάδες δρομείς του Δήμου Παιανίας αλλά και της ευρύτερης Περιφέρειας της Αττικής που στηρίζουν, με την παρουσία τους, την διοργάνωση.

Skiadia classic 5km: Ο αγώνας των 5 km διεξάγεται σε 3 στροφές των 1650m αποτελώντας τον συνεχιστή των κλασικών ΣΚΙΑΔΕΙΩΝ των δεκαετιών ’50, ’60 και΄70. Ο αγώνας κινείται σε μια κυκλική διαδρομή στο κέντρο της πόλης .

ΟΡΘΟΟΠΤΙΚΗ Fun Race 1500m: Ο αγώνας των 1500m απευθύνεται σε αρχάριους δρομείς και έχει ψυχαγωγικό μη συναγωνιστικό χαρακτήρα. Στον αγώνα αυτό επιβραβεύεται η συμμετοχή και είναι ο πιο κατάλληλος αγώνας για να ξεκινήσει κανείς την επαφή του με τρέξιμο και γενικά με την άσκηση. Η συμμετοχή στον αγώνα Fun Race είναι ΔΩΡΕΑΝ. Χορηγός του Fun Race καθώς και των 1500m Γυμνασίων/Λυκείων, για μία ακόμα χρονιά, το κατάστημα οπτικών ΟΡΘΟΟΠΤΙΚΗ (θα το βρείτε σε Παιανία και Γλυκά Νερά).

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: Οι παιδικοί αγώνες, στα πλαίσια των ΣΚΙΑΔΕΙΩΝ 2018,  έχουν μη συναγωνιστικό χαρακτήρα και όλοι οι συμμετέχοντες θα επιβραβευθούν με αναμνηστικό μετάλλιο ακολουθώντας το βασικό σύνθημα των αγώνων «Είμαστε όλοι νικητές». Οι αγώνες που θα γίνουν είναι οι εξής: α. 350m για τους μαθητές της Α’ και Β’ Δημοτικού, β. 350m για τους μαθητές της Γ’ και Δ’ Δημοτικού, γ. 700m για τους μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού και δ. 1500m για τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου. Η συμμετοχή στους παιδικούς αγώνες είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Κοινωνικός σκοπός του Αγώνα – Ενίσχυση Κοινωνικού Παντοπωλείου

Στα 10km και στα 5 km, το αντίτιμο της συμμετοχής που αντιστοιχεί σε 5 ευρώ, θα κατατεθεί από τον εκάστοτε δρομέα, κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής στην γραμματεία, με την μορφή δωροεπιταγής  από τα Super Market της περιοχής  ( Κρητικός, Σκλαβενίτης,  Βασιλόπουλος, Γαλαξίας) προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παιανίας.